En unik möjlighet!

Friska Hem Sverige AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker därför franchisetagare.


Vi är ständigt på jakt efter rätt personer som vill vara med och utveckla Friska Hem Sverige, tillsammans med oss på huvudkontoret. Med oss blir du en del av vår stolta yrkeskår som står för professionalitet, gedigen kunskap och som sätter kunden i fokus. 

Området är på stark frammarsch och med stark tillväxt.
Med detta koncept kan vi erbjuda våra kunder hjälp till att få ett friskare hem.

Friska Hem Sverige arbetar med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem, i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Vi arbetar även med Radonmätning och Radonsanering. 

Våra framtidsplaner är stora och nu erbjuder vi en möjlighet för drivna, engagerade personer runt om i Sverige, att ta del av och bli franchisetagare till detta koncept. 
För att lyckas som en franchisetagare hos oss så krävs det att du är driftig, serviceorienterad och har ett intresse utav byggprojekt


Vad er roll som en franchisetagare skulle vara:

Budgetansvar

Personalarbete

Genomföra kontroller/mätning

Genomföra Installationer och Saneringar


Era tekniker kommer att åka ut till förbokade fukt och mögelkontroller, inspektera och komma med åtgärdsförslag för deras kallvind eller krypgrund. Vid åtgärder kommer ni att utföra dessa uppdrag hos kunderna. 

Som franchisetagare kommer ni att få gå Friska Hem Sveriges utbildningsprogram som hålls av oss på huvudkontoret samt våra tekniker, som idag befinner sig i Skåne och Göteborgsregionen. Under tiden som franchisetagare kommer det att ske löpande utbildningar. 


Som franchisetagare arbetar du som egen företagare inom ditt eget distrikt, samtidigt som du får ett stort stöd från huvudkontoret i form av:

Nykundsbearbetning

Kundservice

Planering och schemahantering

Upphandlingar

Logistik 

Rekrytering 

Löpande utbildning 

Marknadsföring 

Gemensam hemsida med bokningstjänst

Fakturering

Kundhantering

Bokföring 

Etc. 


Vi söker franchisetagare i hela landet, men främst i södra Sverige. 

Vår expansionsplan år 2021 för vårt Franchisekoncept:

Q1: Halmstad, Kristianstad

Q2: Växjö, Karlskrona

Q3: Varberg, Jönköping, Malmö

Q4: Kalmar, Västervik, Värnamo


Du har nu chansen att vara med på denna framgångsresa!

Är du intresserad av att bli franchisetagare till Friska Hem Sverige AB, så kan du få mer information om vårt franchisekoncept, genom att fylla i formuläret eller kontakta oss på nedanstående mail. 

Hej@friskahemsverige.se