Skippa till innehåll

En unik möjlighet!

Friska Hem Sverige AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker därför franchisetagare.

Vi är ständigt på jakt efter rätt personer som vill vara med och utveckla Friska Hem Sverige, tillsammans med oss på huvudkontoret. Med oss blir du en del av vår stolta yrkeskår som står för professionalitet, gedigen kunskap och som sätter kunden i fokus.  Våra framtidsplaner är stora och nu erbjuder vi en möjlighet för drivna, engagerade personer runt om i Sverige, att ta del av och bli franchisetagare till detta koncept. 

 Vi söker franchisetagare i hela landet, men främst i södra Sverige. 


För att lyckas som en franchisetagare hos oss så krävs det att du är

driftig, serviceorienterad och har ett intresse utav byggprojekt

Vad er roll som en franchisetagare skulle vara:

Budgetansvar
Personalarbete
Genomföra kontroller/mätning
Genomföra Installationer och Saneringar

Era tekniker kommer att åka ut till förbokade fukt och mögelkontroller, inspektera och komma med åtgärdsförslag för deras kallvind eller krypgrund. Vid åtgärder kommer ni att utföra dessa uppdrag hos kunderna. 

Som franchisetagare kommer ni att få gå Friska Hem Sveriges utbildningsprogram som hålls av oss på huvudkontoret samt våra tekniker, som idag befinner sig i Skåne och Göteborgsregionen. Under tiden som franchisetagare kommer det att ske löpande utbildningar. Som franchisetagare arbetar du som egen företagare inom ditt eget distrikt, samtidigt som du får ett stort stöd från huvudkontoret i form av:

Nykundsbearbetning
Kundservice
Planering och schemahantering
Upphandlingar
Logistik 
Rekrytering 
Löpande utbildning 
Marknadsföring 
Gemensam hemsida med bokningstjänst
Fakturering
Kundhantering
Bokföring 
Etc. 
 
Är du intresserad av att bli franchisetagare till Friska Hem Sverige AB, så kan du få mer information om vårt franchisekoncept, genom att fylla i formuläret nedan.