Skippa till innehåll
Fri Frakt på beställningar över 1499:-
Fri Frakt på beställningar över 1499:-
Så många olika kallvindar som vi stöter på! - Göteborg

Så många olika kallvindar som vi stöter på! - Göteborg

Nu börjar nätter, morgnar, kvällar och ja även dagar börjar bli kyliga. Då börjar de flesta kallvindar blir utsatta för fukt.

Det har att göra med flera saker men framför allt de stora temperaturskillnaderna. På samma sätt som i en krypgrund är det när varm luft möter kall luft som kondens kan uppstå.

På vindarna är det lite speciellt då temperaturväxlingar kan gå mycket snabbt. Under vintertid kan temperaturen utomhus gå ifrån 0 grader till -18 grader på några timmar. Då vinden inte är isolerad mot utsidan så följer vinden utomhusklimatet mycket snabbt. Effekten blir snabb kondensutfällning mot yttertakets insida och ganska ofta isbildning som resultat. På samma sätt som man ibland får skrapa både utsida och insida på bilens vindruta.

Genom att enbart ventilera vinden när det faktiskt är gynnsamt uppnår du ett säkert klimat som inte är mögelvänligt. Detta kan man uppnå genom att installera Trygghetsvakten Vind Start. Genom att även tillföra värme skapar man ett klimat som är mycket säkert mot mögelpåväxt. För tillföra värme kan man installera TrygghetsVakten Vind Classic som både ventilerar och värmer, eftersom det medföljer en värmeslinga. 👍🏼🏠

Vi är experter på Fukt och Mögel

Läs mer om Våra tjänster:

Vi är verksamma i dessa regioner:
🔸Skåne
🔸Blekinge
🔸Småland
🔸Halland
🔸Västra Götaland
🔸Stockholm
🔸Mälardalen
🔸Värmland

Befinner ni er på platser utöver ovan nämnda, hör av er till oss så hjälper vi er!


Föregående artikel Oxidationstvätt på gång!
Nästa artikel Installation av en sorptionsavfuktare Acetec Evodry PD och Isoreflekt marktäckning - Landskrona

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända före publicering.

* Obligatoriska fält